Selecteer een pagina

Lengel, 28 november 2021

De hulpdiensten zijn zondagavond uitgerukt voor een zeer zwaar ongeval op de Meilandsedijk te Lengel nabij de Chicane. Twee voertuigen knalden hier op elkaar, waarbij twee bestuurders gewond raakten van wie een zwaargewond. De weg is afgesloten.

Een bestuurder van een bestelwagen, een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, kwam in botsing met een auto van een 23-jarige inwoner uit ’s Heerenberg, onduidelijk is nog hoe het ongeval bij de chicane exact gebeuren kon. De 38-jarige man van de bestelwagen is door de brandweer uit zijn voertuig geknipt en hierna zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De 23-jarige man die de auto bestuurde raakte eveneens gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, zijn bijrijder, een 24-jarige man ook uit ’s Heerenberg, is nagekeken door het ambulancepersoneel maar raakte niet gewond.

De verkeersongevallen analyse (VOA) doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. De Meilandsedijk tussen de rotonde en Lengel is hierdoor afgesloten voor het verkeer in beide richtingen. Na het onderzoek zullen beide voertuigen door een berger afgesleept worden.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?