Selecteer een pagina

Doetinchem, 27 november 2021

De hulpdiensten zijn vrijdag even voor middernacht met spoed uitgerukt naar de Ellegoorsestraat in Doetinchem vanwege een zwaar eenzijdig ongeval. Hierbij viel een gewonde en raakte de bestuurder van de auto ernstig gewond.

De bestuurder reed met een bijrijder vanaf de Varsseveldseweg over de Ellegoorsestraat toen het vlak na een scherpe bocht mis ging. De auto, een Nissan Micra, klapte door onbekende oorzaak aan de rechterzijde van de weg hard tegen een boom aan. De bijrijder kon het voertuig zelfstandig verlaten, hij liep een fikse hoofdwond op. De bestuurder zat bekneld en is bevrijd door de brandweer, hij raakte ernstig gewond. De bijrijder is per ambulance naar het ziekenhuis te Doetinchem vervoerd voor verdere behandeling. De bestuurder is in eerste instantie ook naar het ziekenhuis te Doetinchem gebracht, hierna is hij met spoed naar Nijmegen (Radboud) overgebracht per ambulance onder begeleiding van een trauma arts van het Mobiel Medisch Team. Deze kwamen per auto naar het ziekenhuis te Doetinchem!

De verkeersongevallen analyse komt ter plaatse om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval. De weg is in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Als het onderzoek afgerond is zal de auto, die total loss is, worden afgesleept.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?