Selecteer een pagina

Ulft, 19 november 2021

De hulpdiensten zijn in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 02:30 groots uitgerukt voor een eenzijdig ongeval op de Oude IJsselweg nabij Ulft. Helaas kwam voor de bestuurder van de auto alle hulp te laat, deze overleed ter plekke.

De 56-jarige bestuurder reed van Gendringen richting Ulft toe hij door onduidelijke oorzaak met zijn auto op een boom botste aan de linkerzijde van de weg. Na de aanrijding vloog de auto vrijwel direct in brand, hulpdiensten hebben verzocht het slachtoffer nog te redden, maar voor het slachtoffer kwam alle hulp te laat. De brandweer, die met meerdere eenheden uit was gerukt, heeft het vuur geblust. In eerste instantie werd ook een traumahelikopter gealarmeerd, deze werd vrij snel weer afgemeld toen duidelijk was dat de man het niet had gehaald.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval. De Oude IJsselweg is hiervoor een tijd lang afgesloten geweest. De auto is hierna afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto: Joost

× Tip of foto?