Selecteer een pagina

Doetinchem, 15 november 2021

De politie en ambulance zijn maandagavond uitgerukt voor een zware crash tussen twee auto’s op de kruising J.F. Kennedylaan met de Rozengaardseweg in Doetinchem. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd, persoonlijke ongelukken deden zich niet voor.

Een automobilist die vanaf de kant van de Jumbo kwam wilde rechtdoor de kruising oversteken, een automobiliste die vanaf de kant van de J.F. Kennedylaan kwam negeerde hier een rood verkeerslicht waarna een flinke klap volgde. Een van de auto’s kwam hierbij op zijn kant terecht. Zowel de bestuurder als bestuurster zijn nagekeken door het toegesnelde ambulancepersoneel, beide hoefden niet mee en bleken er met lichte verwondingen vanaf te zijn gekomen.

Vanwege het ongeval was de kruising langere tijd afgesloten, automobilisten werden omgeleid. Enkele automobilisten waagden het er echter toch op om de aanwijzingen van de politie te negeren, helaas kwamen ze van een koude kermis thuis en werden door de agenten vermanend toegesproken. Beide auto’s zijn afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?