Selecteer een pagina

Hummelo, 10 november 2021

De hulpdiensten zijn woensdagmiddag massaal uitgerukt naar een timmer- en aannemersbedrijf aan de Zelhemseweg te Hummelo vanwege een bedrijfsongeval. Een medewerker raakte hierbij zwaargewond.

Een medewerker van het bedrijf was in de werkplaats met een heftruck bezig, toen hij tegen een gasfles aanreed. Er volgde hierna een ontploffing van de gasfles waarbij de medewerker (zware) brandwonden opliep. Hij kon nog naar een naburige boerderij op hetzelfde terrein lopen en is hier direct onder de douche gezet. De man is later per ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een opgeroepen traumahelikopter met een mobiel medisch team werd afgemeld.

De toegesnelde brandweer heeft de brandende gasfles uit het pand gehaald en buiten verder laten affakkelen. De inspectie SZW, de voormalige arbeidsinspectie, stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht van het bedrijfsongeval. Ook stichting Salvage komt naar het bedrijf toe voor de verder schade afhandeling die na de brand ontstaan is. Medewerkers van het bedrijf verzamelden zich vooraan op de oprit naar het bedrijf, vanwege het ongeval konden ze niet het terrein zelf op.

Foto/Video: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?