Selecteer een pagina

Wehl, 5 november 2021

De politie, ambulance en traumahelikopter zijn vrijdagmiddag uitgerukt voor een ongeval aan de Didamseweg te Wehl. Het ongeval kon gebeuren door een verkeerde inschatting van de motorrijder.

Zowel de auto als motorrijder reden vanaf de rotonde in de richting van het centrum van het Achterhoekse dorp. De automobiliste remde af om linksaf een oprit bij een dierenarts in te rijden, de motorrijder dacht echter dat ze afremde voor een drempel en wilde haar inhalen. Hierop kwam de motorrijder aan de bestuurderszijde van de auto in de deur terecht. Hij raakte bij de val gewond aan onder meer zijn ribbenkast.

De automobiliste kwam met de schrik vrij, de motorrijder is ter controle naar het ziekenhuis te Doetinchem vervoerd. Omdat niet geheel duidelijk was hoe ernstig het letsel van de motorrijder was, werd uit voorzorg ook een traumahelikopter gealarmeerd. Het letsel bleek niet dusdanig te zijn waardoor de traumahelikopter vrij snel afgemeld werd.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?