Selecteer een pagina

Doetinchem, 24 oktober 2021

De traditionele Skibeurs van skiservicedoetinchem aan de Innovatieweg in deze plaats is ook dit jaar weer goed bezocht. Nieuw was dat er ook een reisbureau en slijterij meededen aan de beurs.

Op de beurs was naast de ski’s, skischoenen en skitoebehoren ook weer de nodige (tweedehands) kleding te koop. Afgelopen periode konden mensen de kleding brengen waarbij er, samen met de verkopende partij, een bedrag werd afgesproken. Het bedrag wordt na een verkoop afgerekend met de brenger of verrekend als men nieuwe spullen aanschaft in de winkel annex bedrijfspand. Naast het hele ski-gebeuren kan men er ook terecht voor het spannen van een tennisracket of onderhoudt aan ski’s en skischoenen.

Nieuw dit jaar waren de stands van Alpen Wijn (alpenwijn.nl) en The Travel Club (thetravelclub.nl) die hier hun waren en/of reizen aanboden. Skiservicedoetinchem komt voort uit het toenmalige Robinsports, een begrip in de regio. De winkel annex bedrijfspand aan de Innovatieweg te Doetinchem is de gehele winterperiode geopend van dinsdag t/m vrijdag van 12:00 – 18:00 en zaterdags van 12:00 – 17:00, op zondag en maandag zijn ze gesloten. Kijkt u ook gerust eens op de website, deze vindt u hier.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?