Selecteer een pagina

Doetinchem, 23 oktober 2021

Na vele ongevallen en een extern onderzoek door een bureau is het eindelijk zover, de beruchte rotonde Energieweg met de Mercuriusstraat in Doetinchem is afgesloten. Dat wil zeggen vanaf een richting!

Sinds gisteren, vrijdag 22 oktober red., kunnen automobilisten die vanaf de kant van de Energiebrug komen niet meer linksaf de Mercuriusstraat inrijden. Ter plaatse wordt men met borden omgeleid. Vanaf de Mercuriusstraat, het bedrijventerrein af, kan men echter nog wel richting de rotonde. Het betreft hier een eenzijdige afsluiting.

De afsluiting komt mede doordat op de beruchte rotonde meerdere ongevallen plaatsvonden tussen automobilisten en fietsers en/of scooterrijders waarbij enkele zwaargewonden te betreuren waren. Een extern onderzoeksbureau concludeerde laatst al dat plaatselijk een onoverzichtelijke situatie gold en dat ook de snelheid van de fietsers vaak wordt onderschat. Het betreft nu een tijdelijke afsluiting totdat er een definitieve oplossing komt. Het blijft echter voor fietsers, scooters en automobilisten nog altijd opletten! Een gewaarschuwd mens telt voor twee…

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?