Selecteer een pagina

Doetinchem, 16 oktober 2021

De politie en ambulance van Doetinchem zijn vrijdagavond uitgerukt voor een eenzijdig ongeval bij de Rabobank nabij het station aan de Terborgseweg in deze plaats.

Door nog onbekende oorzaak kwam een voetganger ten val en kwam hierbij hard terecht. In eerste instantie werd gemeld dat de persoon, een man, van zijn fiets was gevallen, deze werd echter niet aangetroffen op de plek van het ongeval. De politie is ook nog naar de andere locatie van de Rabobank aan diezelfde straat gereden om te kijken of ze zijn fiets daar misschien aantroffen, het is onduidelijk of ze de fiets gevonden hebben.

Het toegesnelde ambulancepersoneel ontfermde zich over de man die even nagekeken werd in de ambulance. Ze besloten hem ter controle even naar het ziekenhuis te Doetinchem mee te nemen. Over de aard van zijn verwondingen is niets bekend. Omstanders hebben de hulpdiensten gealarmeerd nadat ze de man hadden aangetroffen.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?