Selecteer een pagina

Hengelo (Gld), 10 oktober 2021

De politie en ambulance zijn zondagmiddag uitgerukt voor een aanrijding met letsel tussen twee fietsers nabij de rotonde met de Elderinkweg te Hengelo (Gld.). Een persoon raakte gewond bij het ongeval.

Een man en een vrouw op de fiets kwamen in de bocht van de rotonde met elkaar in aanrijding. Hierbij kwam de vrouw hard ten val en raakte gewond. Ze is door het snel aanwezige ambulancepersoneel nagekeken en later ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De man liep geen verwondingen op en kon zijn weg vervolgen nadat hij een verklaring had afgelegd. De fiets werd, op slot, bij de rotonde gestald tijdelijk.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?