Selecteer een pagina

Zelhem, 10 oktober 2021

De politie en brandweer zijn zondagavond uitgerukt voor een melding van een schuurbrand achter een woning aan de Bergstraat te Zelhem.

De brand kon vermoedelijk ontstaan doordat een vuurkorf nog wat smeulde, hierdoor ontstond brand in het schuurtje. De bewoner twijfelde geen moment en ging het brandje zelf te lijf. De snel ter plaatse gekomen brandweer hoefde alleen nog maar na te blussen. Door het snelle ingrijpen van de bewoner en brandweer bleef de schade aan de schuur beperkt. Ten tijde van de brand was de Bergstraat tijdelijk in beide richtingen gestremd.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?