Selecteer een pagina

Doetinchem, 9 oktober 2021

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn ambulance en politie uitgerukt vanwege een melding van een steekincident bij een café aan de Wijnbergseweg in Doetinchem. De politie was in grote getale aanwezig.

In het café gedeelte zal zich een steekincident voor hebben gedaan waarbij een aanwezige bezoeker na een woordenwisseling met een kapotte fles in zijn voorhoofd gestoken zijn. De bezoeker raakte hierbij gewond en is door het ambulancepersoneel nagekeken, hij is uiteindelijk met een auto naar de Spoedeisende Hulp vervoerd voor behandeling. Het incident deed zich na middernacht voor de verplichte sluitingstijd van de horeca.

In eerste instantie weigerde de eigenaar de deur open te maken, pas nadat er meerdere malen gedreigd werd met het verschaffen van toegang deed hij de deur zelf open. In het café bleken nog meerdere personen aanwezig te zijn die zich deels verstopt hadden. Uiteindelijk zijn er vijf personen aangehouden, drie hiervan zitten momenteel nog vast. Het gaat hierbij om drie mannen uit de gemeente Doetinchem van 22, 38 en 50 jaar oud.

Mogelijke gevolgen voor eigenaar
De rol van de eigenaar van de horeca zaak wordt nog verder onderzocht. Wat voor gevolgen het gaat hebben dat hij zijn horeca zaak na middernacht voor bezoekers open had is nog niet bekend. Een woordvoerder van de politie gaf aan “dat hij hier nog niet vooruit op kon lopen”.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?