Selecteer een pagina

Doetinchem, 17 september 2021

De politie en ambulance vrijdagmiddag met spoed opgeroepen voor een incident bij een zorginstelling aan de Kruisbergseweg in Doetinchem. Er is een persoon aangehouden en er vielen meerdere gewonden.

Een cliënt van de zorginstelling ging vrijdagmiddag in het gebouw door onbekende oorzaak compleet door het lint. Hij viel hierbij meerdere medewerksters aan die hierbij gewond raakte. Een medewerkster liep hierbij neus letsel op, een ander moest met een nek kraag per ambulance overgebracht worden naar het ziekenhuis, wat er pal naast ligt. De medewerkster die neus letsel opliep kon op eigen gelegenheid naar de spoedeisende hulp.

De cliënt is aangehouden na het geweldsincident. Hij is overgebracht naar het politiebureau te Doetinchem in afwachting van zijn overplaatsing naar het cellencomplex te Arnhem. De politie, die met vier auto’s en twee motoren, ter plaatse kwamen hadden de grootste moeite de man in bedwang te houden.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?