Selecteer een pagina

Velswijk, 16 augustus 2021

De brandweer van Zelhem is donderdagavond uitgerukt voor een melding van een gaslek aan de Kruisbergseweg te Velswijk, maar de grote vraag is en blijft echter waar!

Ter plaatse worden leidingen aangelegd, deze worden vijftien meter de grond ingespoten. De brandweer heeft diverse metingen verricht op de plek van de melding, maar trof hier niets aan. Na overleg werd besloten uit elkaar te gaan en metingen te gaan verrichten op de plaatsen waar de werkzaamheden uitgevoerd werden, echter ook hier bleef enig resultaat uit en werd niets gemeten.

Nadat Liander ter plaatse kwam, is er overleg gepleegd en zijn er nog enkele metingen uitgevoerd. Echter konden hun ook niets vinden wat duidde op een gaslek. De brandweer en Liander zijn hierop onverricht ter zake weer naar huis vertrokken. Waar en of mogelijk er sprake was van een lek is onduidelijk gebleven.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?