Selecteer een pagina

Doetinchem, 15 september 2021

De politie en brandweer van Doetinchem zijn in de nacht van dinsdag op woensdag omstreeks 03:35 uitgerukt voor een autobrand aan de Haareweg in deze plaats. De auto brandde volledig uit.

Enkele buurtbewoners hoorden het auto alarm afgaan en gingen poolshoogte nemen, toen zagen ze dat de auto van het type BMW al volledig in brand stond. Ze waarschuwden de hulpdiensten die snel ter plaatse waren. De politie zette de weg in beide richtingen direct af waarna de brandweer het voertuig bluste. Ze konden niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde echter. Een oorzaak moet worden gezocht richting brandstichting.

De bewoners waartoe de auto behoort zijn op vakantie. De auto zal al een week stil hebben gestaan in het parkeervak. De politie heeft gepoogd enkele getuigen te spreken, echter veel mensen sliepen en er wordt morgen een buurtonderzoek opgestart. Het voertuig is afgezet met linten en ook hier zal morgenvroeg verder onderzoek naar worden gedaan alvorens hij afgesleept wordt.

Camerabeelden blijken waardevol
Een bewoner heeft camerabeelden, van een beveiligingscamera aan zijn woning, ter beschikking gesteld aan de politie. Hierop zal een auto met een persoon of personen vlak voor de brand bij de auto zijn gezien. Deze auto sloeg hierna linksaf de Leerinkstraat in. Mogelijk gaat het hierbij om de brandstichters.

Foto/Video: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?