Selecteer een pagina

Regio, 14 september 2021

Doordat ProRail werkzaamheden aan het spoor uitvoert, rijden er in het weekend van 25 en 26 september geen treinen op het traject Winterswijk – Didam v.v. Er worden bussen ingezet om passagiers te vervoeren.

Vervoerder Arriva zegt dat mensen rekening moeten houden met een langere reistijd in dit weekend. Er worden snelbussen op het traject tussen Winterswijk en Didam ingezet. Deze snelbussen stoppen echter niet op de stations Wehl, Doetinchem De Huet en Gaanderen. Tevens worden er stopbussen ingezet tussen Didam en Terborg, deze doen wel elk station aan. U kunt hier de route en dienstregeling van de bussen bekijken.

U dient in het bezit te zijn van een geldig vervoersbewijs in de bus, denkt u hierbij aan de OV-chipkaart, en het dragen van een mondkapje blijft ook tijdens uw reis verplicht. U checkt in op uw plaats van vertrek en checkt uit bij uw aankomst. Fietsen kunt u vanzelfsprekend niet meenemen.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?