Selecteer een pagina

Zelhem, 14 september 2021

De politie en ambulance zijn dinsdagmiddag met spoed uitgerukt voor een aanrijding op de Kruisbergseweg (N316) tussen Zelhem en Doetinchem. De oorzaak van de aanrijding ligt bij een voorrangsfout.

Een automobiliste wilde met haar auto vanuit de Wittebrinkweg linksaf slaan richting Hengelo (Gld.). Mogelijk doordat haar zicht ingeperkt werd door enkele geparkeerde bedrijfsbusjes zag ze een auto die van Zelhem richting Doetinchem reed over het hoofd, hierop ontstond een zware aanrijding waarbij een van de auto’s deels in een droge sloot aan de overkant van de weg belandde. Toegesneld ambulancepersoneel controleerden alle betrokken, gelukkig kwamen ze allen met de schrik vrij en hoefde er niemand naar het ziekenhuis.

De schade aan beide auto’s was enorm, de weg ligt bezaaid met brokstukken en beide auto’s dienen te worden afgesleept. Vanwege het ongeval was de weg in beide richtingen tijdelijk afgesloten. Wegwerkers die het ongeval hoorden en zagen gebeuren hebben de hulpdiensten gebeld en verleenden eerste hulp aan de betrokkenen.

Foto: Joost

× Tip of foto?