Selecteer een pagina

Doetinchem, 14 september 2021

De hulpdiensten zijn dinsdagmorgen rond 07:45 uitgerukt voor een brand in een slaapkamer bij het gebouw van RGC aan de Kruisbergseweg te Doetinchem. De bewoner van de desbetreffende kamer is aangehouden.

De brand ontstond in een van de slaapkamers van de zorginstelling die zowel een open als gesloten deel kent en waar mensen met (ernstige) psychische klachten behandeld worden. Door het snelle ingrijpen van het personeel, die het vuur snel wisten te doven, bleef de brand beperkt tot een slaapkamer. Het gebouw werd wel tijdelijk ontruimd vanwege de rook die er doorheen trok na de brand. De ter plaatse gekomen brandweer heeft het gebouw geventileerd, maar hoefde verder niet in actie te komen.

De desbetreffende bewoner van de slaapkamer is door de politie aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hij wordt verdacht van het opzettelijk aansteken (brandstichting) van de brand in zijn slaapkamer.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?