Selecteer een pagina

Zelhem, 13 september 2021

De politie en ambulance zijn maandagmiddag uitgerukt voor een aanrijding met letsel tussen een scooter en auto aan de Terborgseweg in het buitengebied van Zelhem. De oorzaak is een voorrangsfout.

De scooterrijdster reed over het fietspad van Doetinchem richting Zelhem toen het mis ging. Een automobiliste zag haar vermoedelijk over het hoofd en verleende geen voorrang aan haar. De scooter werd van de achterzijde aangetikt waarop de bestuurster de macht over haar scooter verloor, viel en tegen een verkeersbord tot stilstand kwam. De bestuurster van de auto belde zelf de hulpdiensten.

De scooterrijdster raakte lichtgewond aan haar hoofd en is nagekeken in de ambulance. Ze is hierna per zelfde ambulance even naar huis gebracht. De scooter raakte zwaar beschadigd, de auto kwam er beter van af hoewel de schrik er bij de bestuurster flink in zat.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?