Selecteer een pagina

Doetinchem, 11 september 2021

Een puzzeltocht van een Rally club eindigde zaterdagmorgen en -middag bij Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem. De rijders hadden een route door de Achterhoek gereden. Hier werden de auto’s ook tijdelijk opgesteld.

De 25-uurs Rally was georganiseerd door een organisatie waarin vooral de wat oudere alsmede nieuwe luxere modellen deelnamen. Deze hadden een puzzeltocht gehouden dwars door de Achterhoek en eindigden uiteindelijk bij de Finish in Doetinchem waar ook tevens de prijsuitreiking plaatsvond in verschillende categorieën. De start van de Rally was bij het Munsterhuis, een handelaar in voornamelijk het duurdere segment auto’s. Op verschillende plekken had men halt gehouden voor een lunch, diner en ook een overnachting.

De modellen die meereden waren zeer gevarieerd, zo reed er een Bentley mee van rond 1920 tot aan de nieuwste Ferrari’s. Ook merken als Volvo, Datsun, Mini Cooper, Mercedes en Toyota konden echter gewoon aansluiten. De club maakt niet zo zeer een onderscheid in uit welk jaar de auto stamt maar meer uit het oogpunt van het samenkomen en samenzijn belangrijker. De bestuurder van een Bentley verwoorde het in, “de auto zelf spreekt niet, die is mooi om te zien. De mensen achter de auto zijn belangrijker aan het worden, want die vertellen het echte verhaal”. Men was ook zeer te spreken over de route van de tocht en menigeen vond de streek echt ‘fantastisch’.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?