Selecteer een pagina

Hengelo (Gld.), 3 september 2021

De brandweer en politie zijn vrijdagmorgen opgeroepen voor een brand in een woning aan de Iekink te Hengelo (Gld.) Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor en door adequaat handelen van de bewoonster kon erger voorkomen worden.

In de schoorsteen van de desbetreffende woning zat een wespennest dat deze morgen verwijdert was. De bewoonster wilde daarom boven even gaan stofzuigen, en toen ging het mis. De stofzuiger begon erg te roken en hierop besloot de bewoonster direct de brandweer te alarmeren. Deze kwamen met een tankautospuit, pompwagen en hoogwerker ter plaatse. Gelukkig was de brand snel onder controle en bleken de hoogwerker en pompwagen niet nodig. De brandweer heeft het brandje geblust en de stofzuiger naar buiten gebracht.

Binnen in de woning was er sprake van rookontwikkeling en ook hing er een sterke brandlucht in de woning zelf. De woning diende geventileerd te worden, de bewoonster zat achter in haar tuin al de tijd en is daar door buren opgevangen.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?