Selecteer een pagina

Doetinchem, 3 september 2021

Na een zeer lange tijd van afwezigheid en het niet kunnen plannen van evenementen vindt er op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 september het Bounce Back Festival plaats op De Bleek in Doetinchem.

Club 22-24 evenementen verzorgt het festival. Op De Bleek is een grote tent met podium opgebouwd en staat er vanuit Hotel Villa Ruimzicht een foodtruck. Vanwege de maatregelen rond het corona virus mogen er maximaal 750 bezoekers aanwezig zijn en deze worden gecheckt of ze gevaccineerd zijn of dat ze een negatieve test kunnen overleggen, tevens wordt om een ID kaart/paspoort gevraagd bij de ingang om zo fraude tegen te gaan. Alleen voor de zondag waren nog kaarten beschikbaar, de vrijdag en ook de zaterdag zijn uitverkocht.

Het weer zat mee, de sfeer was gemoedelijk, het eten van de foodtruck alsmede de drankjes aan de bar vonden gretig aftrek en ook de dj’s, die ook al langere tijd zonder optredens hunzelf moesten behelpen, hadden er zin in. Het werd een leuk feestje waarbij er 750 mensen, oudere en jongere, compleet uit hun dak gingen. Grote incidenten deden zich niet voor.

Drukte op de kermis en in de binnenstad
Ook op de kermis was het een gezellige drukte. Het terrein, dat afgezet is met hekken rondom, kan maximaal 1300 bezoekers huisvesten en ook dit heeft alles te maken met de corona maatregelen. Er zijn looproutes gemaakt en ook zijn er speciale gast heren en dames die de mensen wegwijs maken over het kermisterrein. Ook in de binnenstad heerste er een gezellige drukte. Volgens de politie is/was de sfeer overal gemoedelijk en deden zich geen grote incidenten voor.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?