Selecteer een pagina

Zelhem, 3 september 2021

De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag met spoed uitgerukt voor een ernstig ongeval met een personenauto op de Hengeloseweg te Zelhem. De bestuurder botste in volle vaart tegen een, op de weg geparkeerde, trailer met container erop.

De bestuurder van de auto reed over de Hengeloseweg richting Zelhem toen het door nog onbekende oorzaak misging. Hij klapte op volle snelheid tegen een op de weg geparkeerde trailer van een vrachtwagen met hierop een container. Omstanders die de klap hoorden spoedden zich direct naar de onheilsplek en belden de hulpdiensten. De auto vloog na de aanrijding in brand en is door de zeer snel ter plaatse gekomen brandweer geblust. De bestuurder raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval en waarom de bestuurder de geparkeerde trailer niet heeft gezien. De weg was geruime tijd dicht vanwege het ongeval en verkeer werd ter plaatse omgeleid. De auto is door een berger afgesleept, deze is total loss.

Foto/Video: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?