Selecteer een pagina

Doetinchem, 1 september 2021

De brandweer en politie van Doetinchem zijn woensdagmiddag uitgerukt voor een melding van een scooterbrand aan het Worpplein in deze stad. De scooter raakte hierbij zwaar beschadigd.

De passagier en bestuurder waren op weg van De Huet naar huis toen de scooter waarop ze reden ter hoogte van het Worpplein in brand vloog. Beiden stapten hierop vlug af en waarschuwden de hulpdiensten. Een omstander die toevallig in de tuin aan het werk was, bluste het vuur. De opgeroepen brandweer hoefde niet in actie te komen. Zowel passagier als bestuurder raakten bij de brand niet gewond.

De schade aan de scooter is aanzienlijk. Naast brandschade bleek ook de accu te lekken, deze is ter plekke met hulp van de fotograaf afgekoppeld voor de veiligheid. De jongemannen zijn hierop lopend richting huis vertrokken. De oorzaak is een technisch mankement aan de scooter.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?