Selecteer een pagina

Terborg, 31 augustus 2021

De hulpdiensten zijn dinsdagavond groots uitgerukt naar de Heidedijk in het buitengebied van Terborg voor een eenzijdig ongeval met een sporttrekker. Naast politie en ambulance werd er ook een Mobiel Medisch Team met een traumahelikopter ingevlogen.

Het slachtoffer zat op een sporttrekker, deze worden voornamelijk gebruikt bij ‘tractor’pulling waarbij men over een langere afstand een zware bak voorttrekt. Door nog onbekende oorzaak sloeg hij op hol waarbij het slachtoffer van de sporttrekker viel en hierbij ernstig gewond raakte. Het voertuig kwam verderop in een weiland tot stilstand. Het betrof een eenzijdig ongeval.

Vanwege de ernst van de verwondingen werd vanuit Nijmegen de traumahelikopter opgeroepen met daarin een gespecialiseerd trauma team die assistentie verleende aan het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is uiteindelijk met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, de trauma arts ging niet mee. De verkeersongevallen analyse komt niet ter plaatse gezien de oorzaak duidelijk blijkt.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?