Selecteer een pagina

Duiven, 10 augustus 2021,

Een buitengewoon opsporingsamabtenaar (boa) van de gemeente Duiven heeft maandagmorgen even voor 11:00 uur een (nog) onbekende kat aangereden te Duiven. Het beestje overleefde de aanrijding niet meldt de gemeente op haar Facebook pagina.

Het beestje werd maandagmorgen kort voor 11:00 uur door de boa aangereden op de Burgemeester Dorth van Medlerstraat ter hoogte van huisnummer 48. “Wij vinden het heel vervelend dat dit is gebeurd en willen so snel mogelijk in contact komen met de eigenaar van de kat”, zo meldt de gemeente op haar Facebook. Er is geen sprake van opzet.

Het zal gaan om een zwarte gecastreerde kater met witte pootjes, een witte kin en ‘iets gezetter’ postuur. Verder meldt het artikel dat het om een Europese korthaar zal gaan en dat het een ‘huiskat’ betreft. Omdat het diertje niet gechipt is, is de eigenaar nog niet achterhaald.

Dierenambulance plaatst kat op site
De dierenambulance die het beestje ophaalde gaat de kat op de site voor vermiste huisdieren amivedi.nl plaatsen. “Een foto van de overleden kat kunnen we helaas niet tonen” meldt het Facebook artikel verder. Wel wordt een foto gedeeld onder het artikel van een soortgelijke kat, dit diertje leeft nog. Wie de overleden kat kent of weet wie de eigenaar is, kan met de gemeente Duiven contact opnemen.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?