Selecteer een pagina

Doetinchem, 5 augustus 2021

De C. Missetstraat en IJsselkade in het centrum van Doetinchem zijn tot medio november nog dicht vanwege de aanleg van de nieuwe stadsboulevard. Ook de tijdelijke weg, die nu nog langs de Oude IJssel loopt, gaat op 30 augustus voor drie maanden dicht.

Sinds april van dit jaar zijn beide wegen afgesloten voor het verkeer vanwege de versmalling van de weg voor de aanleg van de stadsboulevard. Men kan nu nog gebruik maken van een tijdelijke weg langs de Oude IJssel, maar deze gaat per 30 augustus ook dicht voor de aanleg ervan. De gemeente Doetinchem laat desgevraagd weten “voorop staat dat de binnenstad tijdens de werkzaamheden bereikbaar blijft. Dit geldt voor voetgangers, fietsers, auto’s en bevoorradend verkeer.”

De gemeente verwacht dat de vernieuwde wegen op dinsdag 30 november weer open gaan voor al het verkeer. Voetgangers en fietsers kunnen gewoon gebruik blijven maken via de al geldende omleidingsroute. “Dit betekent dat zij tussen de Waterstraat en IJsselkade de inmiddels bekende omleidingsroute kunnen volgen. Auto’s en bevoorradend verkeer kunnen via borden de omleidingsroute volgen straks”, aldus de gemeente.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?