Selecteer een pagina

Doetinchem, 23 juli 2021

De politie en ambulance uit Doetinchem zijn vrijdagmiddag uitgerukt voor een ongeval op de Fabriekstraat in deze plaats. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen en/of personen betrokken.

Een echtpaar was met hun scootmobiel een tochtje aan het maken toen het op de Fabriekstraat misging. Door onbekende oorzaak viel de mannelijke helft van de twee uit zijn scootmobiel. Een automobilist die getuige hiervan was heeft direct de hulpdiensten gealarmeerd en eerste hulp verleend.

Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de man nagekeken en aangeraden even langs de huisarts te gaan. Hij liep een wond aan zijn been op en zal diverse blauwe plekken ontwikkelen. Het echtpaar heeft hun tochtje afgemaakt, zei het naar de huisarts!

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?