Selecteer een pagina

Doetinchem, 19 juli 2021

De politie en brandweer van Doetinchem zijn maandagavond omstreeks 20:05 uitgerukt voor een melding van een autobrand op de Barlhammerweg in deze plaats. De auto moet als verloren worden beschouwd.

Eenmaal ter plaatse gekomen bleek de brand te woeden onder de motorkap van een cross auto. Enkele jongeren gebruikten het braakliggende terrein naar een woonhuis als cross veldje met de auto. Ze ontdekten zelf de brand toen de auto al op een aanhanger stond en alarmeerden de hulpdiensten. Persoonlijke ongelukken deden zich niet voor.

De brandweer forceerde met hydraulisch gereedschap de motorkap om zo goed bij de brandhaard te kunnen. Ze hadden het vuur snel onder controle. Over de oorzaak van de brand is niets bekend geworden, mogelijk had dit te maken met technische mankementen. De auto is total loss en kan nu echt naar de sloop toe!

Foto: Joost

× Tip of foto?