Selecteer een pagina

Wehl, 18 juli 2021

De politie en ambulance zijn in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 02:40 in grote getale uitgerukt voor een melding van een steekpartij aan de Grotestraat te Wehl.

De politie trof een man, het slachtoffer, aan op de Grotestraat in het centrum van het dorp. Hij bleek een conflict met een ander te hebben en weigerde hulp van de politie of ambulance. Zijn woorden tegen een agent “ik los de situatie zelf wel op met deze persoon, daar heb ik jullie niet voor nodig”, aldus de man. Over wat de aanleiding is van het conflict kon de politie geen mededelingen doen. Het slachtoffer raakte lichtgewond maar weigerde mee te gaan met de ambulance. Hij vervolgde zijn weg te voet, al schreeuwende en tierende.

Niet veel later werd een auto met een Pools kenteken door de politie klemgereden op een parkeerplaats. De bestuurder, een jongeman, bleek de agenten zonder verlichting tegemoet te zijn gekomen. Gezien de huidige situatie werd besloten de man hierop te controleren. Beide zaken bleken niets met elkaar te maken te hebben. Wel had de bestuurder teveel alcohol op, hij en zijn passagier moesten te voet hun weg vervolgen.

Geen aangifte, geen aanhouding
Gezien er door beide partijen geen aangifte gedaan werd, is er geen aanhouding verricht. De zaak is wel in onderzoek door de politie. De mogelijkheid bestaat dat de zaak alsnog een staartje gaat krijgen.

Foto: Joost

× Tip of foto?