Selecteer een pagina

Laag-Keppel- 17 juli 2021

De politie en ambulance zijn zaterdagmiddag omstreeks 14:35 uitgerukt voor een ongeval met letsel op de Wehlsedijk tussen Laag-Keppel en Wehl. Een persoon is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Op het fietspad van de Wehlsedijk was een groepje van drie wielrenners aan het fietsen. Uit tegenovergestelde richting kwam een rolschaatster aan waarna het mis ging. Mogelijk zag de achterste wielrenster de rolschaatster te laat en een aanrijding tussen beide volgde. Hierbij raakte de wielrenster gewond. Deze is per ambulance naar het ziekenhuis te Doetinchem vervoerd.

Foto: Stockfoto


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?