Selecteer een pagina

Doetinchem, 17 juli 2021

De hulpdiensten zijn zaterdagavond omstreeks 22:05 uitgerukt voor een brand bij een woonzorgcomplex op de hoek van de Keppelseweg met de Ruimzichtlaan te Doetinchem. De bewoner van het appartement raakte hierbij lichtgewond.

De brand ontstond op de eerste verdieping van het woonzorgcomplex. De brand is geblust door de aanwezige begeleiding die er tevens voor zorgde dat een deel van het complex werd ontruimd. De bewoners stonden tijdelijk aan de achterzijde van het complex. Er was sprake van een behoorlijke rookontwikkeling in het betreffende appartement. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is vooralsnog niet bekend.

Vanwege de korte maar hevige brand en de daarbij behorende rookontwikkeling kwam er naast brandweer en politie ook een ambulance ter plaatse. Deze hebben de bewoner van het appartement even nagekeken, maar hij hoefde uiteindelijk niet mee. Het Team Brandonderzoek (TBO) komt ter plaatse om de toedracht van de brand te onderzoeken.

Foto: Joost

× Tip of foto?