Selecteer een pagina

Doetinchem, 14 juli 2021

De politie en ambulance zijn woensdagmiddag omstreeks 15:19 uitgerukt voor een ongeval met letsel op de C. Missetstraat te Doetinchem. Er waren geen andere personen/voertuigen bij het ongeval betrokken.

De oudere vrouw liep ter hoogte van de tijdelijke parallelweg aan de C. Missetstraat, dit in verband met werkzaamheden aan de hoofdrijbaan zelf. Toen ze wilde oversteken schrok ze ergens van, vermoedelijk een auto, en kwam hard te val. Enkele automobilisten hebben direct de hulpdiensten gealarmeerd en eerste hulp geboden. De vrouw liep behoorlijk zwaar aangezichtsletsel op bij haar val.

Ze is per ambulance overgebracht naar het Slingeland ziekenhuis te Doetinchem. Vanwege het ongeval was de tijdelijke parallelweg in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De vrouw was volgens een agent ‘goed aanspreekbaar’.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?