Selecteer een pagina

Doetinchem, 8 juli 2021

Lokaal Belang Doetinchem heeft zich vandaag uitgesproken op Facebook over een artikel dat afgelopen week in De Gelderlander verscheen over hun fractievoorzitter Henri-George Moïze de Chateleux.

Lokaal Belang Doetinchem schrijft in het artikel:
“Wij hebben kennis genomen van het artikel in De Gelderlander. Vanuit de partij kunnen wij niet reageren omdat Dhr. Moïze de Chateleux in Polen verblijft vanwege familieomstandigheden. Uiteraard roep dit ook vragen bij ons op. Wanneer onze fractievoorzitter terugkomt horen we graag zijn kant van het verhaal. Voor wat betreft zijn politieke inspanningen kunnen wij alleen respect en waardering hebben aangezien hij meer dan 15 jaar zijn ziel en zaligheid in de politiek van Doetinchem heeft gelegd. Maanden geleden heeft hij al aangegeven dat hij stopt met zijn politie loopbaan in Doetinchem na de laatste vergadering in juli 2021. Vanaf september tot en met de verkiezingen zal Willem Traag zijn plaats als raadslid waarnemen”.

Tegen burgemeester Mark Boumans zegt ‘Henk’ dat de beschuldigingen die geuit zijn niet kloppen. Mark Boumans geeft hem de gelegenheid de beschuldigingen te pareren als hij weer terugkomt. Terecht, maar zinloos zegt de familie. Henk is en blijft een grote fantast.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?