Selecteer een pagina

Doetinchem, 26 juni 2021

Een ambtenaar van de gemeente Doetinchem is afgelopen week op staande voet ontslagen nadat bleek dat hij voor 10.000 euro aan goederen had verduisterd, dit laat de gemeente zaterdag desgevraagd in een reactie weten.

De gemeente laat in haar reactie weten dat deze zaak los staat van een fraudezaak die volgend jaar speelde waarbij een ambtenaar ruim 1,8 miljoen euro weg had weten te sluizen. Verder wil men weinig over de zaak kwijt.

De zaak kwam aan het licht door het verscherpte toezicht op het controlesysteem dat de gemeente doorvoerde naar aanleiding van de zaak van 2020. De ambtenaar zou diverse goederen met een totale waarde van rond de 10.000 euro ontvreemd te hebben.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?