Selecteer een pagina

Doetinchem, 11 juni 2021

De politie en ambulance zijn rond 14:30 uitgerukt voor een melding van een ‘aanrijding letsel’ op de Keppelseweg te Doetinchem. Al vrij snel werd duidelijk dat er zich geen persoonlijke ongelukken voor hebben gedaan.

Een automobilist stond in de rij voor het stoplicht met de Energieweg. Een achterop komende automobiliste stond ook stil achter deze auto, maar een achterop komend busje van een koeriersbedrijf kon niet tijdig stoppen en klapte er vol op. De auto schoot hierdoor door tegen zijn voorganger. Er ontstond behoorlijk wat materiële schade aan de auto’s.

Toegesneld ambulance personeel hebben de betrokkenen even nagekeken, maar er hoefde niemand mee. De bestuurster van de middelste auto had veel last van haar hoofd en spieren. Een auto moest worden afgesleept, de overige twee konden verder rijden zei het het behoorlijk wat schade ook. Het verkeer werd om en om langs de ongevalsplek geleidt.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?