Selecteer een pagina

Doetinchem, 10 juni 2021

Het Stadsfeest van Doetinchem gaat niet door. Het bestuur heeft deze keuze gemaakt omdat er geen mooi feest kan worden georganiseerd volgens de kernwaarden van het Stadsfeest: open en toegankelijk voor iedereen.

Het Stadsfeest kenmerkt zich doordat het zich in en om het centrum van de stad afspeelt en iedereen kan komen en gaan wanneer hij of zij dat wil. Op dit moment is dat met de huidige maatregelen niet mogelijk. Er staan wel versoepelingen op stapel, maar als die doorgaan wordt het te kort dag om een Stadsfeest te organiseren zoals de organisatie dit voor ogen heeft.

Opnieuw kiest het bestuur ervoor, net als in 2020, de festiviteiten af te lasten. Het vizier gaat op 2022 om dan opnieuw een Stadsfeest te organiseren zoals we dat willen: met en voor inwoners, in samenwerking met de horeca en ondernemers en bovenal zonder restricties zodat het open en toegankelijk is voor iedereen die dat wil.

Dancetour ook afgelast
Ook de Dancetour, die veelal het begin van het Stadsfeest in luidt is dit jaar afgelast zoals te lezen is op hun website. Gezien het een gratis feest betreft voor iedereen kan men geen aanspraak maken op het garantiefonds. Dat maakt het organiseren van de Dancetour op dit moment onmogelijk. Ook hun zetten in om in 2022 weer een mooi festival op poten te kunnen zetten.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?