Selecteer een pagina

Doetinchem, 9 juni 2021

De politie heeft drie tieners aangehouden die op 22 mei j.l. een telefoonwinkel in het centrum van Doetinchem overvielen op klaarlichte dag. Een dader heeft zichzelf gemeld, de andere zijn aangehouden na onderzoek door de politie.

Op 26 mei, vier dagen na de overval, meldde zich een 18-jarige jongeman uit Eindhoven op het politiebureau vanwege zijn betrokkenheid bij de overval, hij is hierop direct aangehouden en ingesloten. Dinsdag hield de politie een 14-jarige Doetinchemmer aan en een jongen van 16 uit de gemeente Eijsden-Margraten. Het is nog onbekend hoe de jongeren elkaar kenden, dit wordt nog onderzocht.

Het drietal overviel de telefoonwinkel aan de Hamburgerstraat rond half vier op 22 mei en bedreigden hierbij de medewerker van de winkel met een vleesmes. Bij de overval maakten ze ook buit, waaruit deze bestond is niet bekend gemaakt maar het zal gaan om een geldbedrag. De medewerker die in de winkel stond geeft nog altijd aan slecht te slapen van de overval.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?