Selecteer een pagina

Doetinchem, 5 juni 2021

De brandweer van Doetinchem moest er zaterdagavond aan te pas komen om een tak van een boom aan de Ds van Dijkweg in deze plaats te verwijderen nadat deze afgebroken was. Het geheel moest voorzichtig gebeuren.

De boomtak is vermoedelijk gisteravond met het noodweer afgebroken. Gezien de boom op de begraafplaats staat met een aantal zeer oude graven op de Ds van Dijkweg moest de brandweer voorzichtig te werk gaan om de graven niet te gaan beschadigen. Nadat eerst de kleine takken verwijderd waren is de uiteindelijk tak met behulp van een hoogwerker los gezaagd. Het geheel nam enige tijd in beslag.

Professioneel als de Doetinchemse brandweer is hebben ze geen schade aan de graven veroorzaakt en is de boomtak zeer vakkundig klein gezaagd.

Foto/Video: Joost

× Tip of foto?