Selecteer een pagina

Doetinchem, 4 juni 2021

De hulpdiensten van Doetinchem zijn vrijdagavond rond 22:45 uitgerukt voor een blikseminslag in de schoorsteen van een woning aan de Bizetlaan in deze plaats.

Net na 22:00 uur sloeg het weer in Doetinchem om, dit ging gepaard met veel bliksem en regen. Het noodlot trof een woning aan de Bizetlaan alwaar de bliksem insloeg in de schoorsteen en hierbij een gapend gat sloeg en de schoorsteen deels ook vernielde. De bewoners van de woning wisten het pand tijdig te verlaten. Eenmaal buiten zakte de mannelijke bewoner in elkaar, de aanwezige politie en buurtbewoners ontfermden zich over hem. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Naast de schade aan de schoorsteen is ook de schade in de woning aanzienlijk. Ook bij de buren hadden ze last van de inslag en ook hier ontstond schade aan de elektriciteit. De woning is geventileerd door de brandweer terwijl met een hoogwerker de schoorsteen werd geïnspecteerd. Het is onduidelijk of de bewoners de nacht thuis kunnen doorbrengen.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?