Selecteer een pagina

Silvolde, 3 juni 2021

De hulpdiensten zijn donderdagmiddag rond 14:00 uitgerukt voor een eenzijdig ongeval op de Berkenlaan te Silvolde. Naast politie en ambulance kwam ook de brandweer ter plaatse ter assistentie.

Een automobiliste reed over de Berkenlaan toen ze door onbekende oorzaak van de weg raakte en aan de linkerzijde tegen een boom klapte. Een toevallig passerende chauffeur van een vrachtwagen heeft eerste hulp verleend totdat alle andere hulpdiensten arriveerden. De vrouw raakte bij het ongeval gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard van haar verwondingen is niets bekend.

De auto is afgesleept door een bergingsbedrijf. Het overige verkeer ondervond behoorlijk wat overlast van het eenzijdige ongeval gezien de auto dwars op de weg stond, mondjesmaat konden automobilisten er langs deels over de stoep.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?