Selecteer een pagina

Velswijk, 5 mei 2021

De politie en ambulance zijn woensdagmiddag uitgerukt naar de kruising Velswijkweg met de Kruisbergseweg te Velswijk voor een aanrijding met letsel tussen een scooterrijder en automobiliste.

Een scooterrijder die over het fietspad reed langs de Kruisbergseweg werd door een automobiliste, die vanaf de Velswijkweg kwam, over het hoofd gezien. Hierdoor ontstond er een aanrijding tussen de twee. De klap was zo hard dat de scooter na het ongeval een stuk over het asfalt gleed en tegen een passerende auto knalde. Zowel de scooter als auto van de veroorzaakster raakten zwaar beschadigd.

De scooterrijder is met onder meer beenletsel naar het ziekenhuis te Doetinchem vervoerd. De automobiliste kwam met de schrik vrij. De scooter is tijdelijk bij een garagebedrijf gestald en de auto, hoewel zwaar beschadigd aan de voorzijde, kon zijn weg naar huis vervolgen (dit betrof maar een klein stukje).

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?