Selecteer een pagina

Doetinchem, 3 mei 2021

De brandweer van Doetinchem is zondagavond opgeroepen voor een lift opsluiting bij een flat aan de Leerinkstraat te Doetinchem.

Er zouden zich twee volwassenen en een kind vastzitten in de lift tussen de tweede en derde verdieping. De snel ter plaatse gekomen brandweer had de personen met een klein half uurtje bevrijd. Het kindje was behoorlijk ontdaan van zijn hachelijke avontuur en werd gerustgesteld door ouders en de brandweerlieden. Het is niet de eerste keer dat er personen vast komen te zitten in deze lift, op maandag komen de mensen van het liftbedrijf reparaties uitvoeren.

Foto: Stockfoto


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?