Selecteer een pagina

Zelhem, 2 mei 2021

De politie en ambulance zijn zondagmiddag uitgerukt voor een eenzijdig ongeval aan De Maccabae te Zelhem. Hier kwam de bestuurster van een auto door nog onbekende oorzaak tegen de woning van de buren aan. Ze raakte hierbij gewond.

De vrouw wilde vanaf haar eigen oprit achteruit rijden de weg op. Om onduidelijke reden ging het mis en vergiste de vrouw zich mogelijk is de pedalen van haar auto en/of werd ze onwel achter het stuur, de politie onderzoekt de exacte toedracht nog. Ze reed dwars door een heg, een bloemenperk en knalde hard tegen de woning van de buren aan, ze miste hiervan de voordeur op een haar na.

Door de klap raakte ze haar stuur en liep hierbij een hoofdwond op. Ze is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. Haar auto raakte zwaar beschadigd en is afgesleept, de schade aan de woning viel gelukkig mee.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?