Selecteer een pagina

Doetinchem, 28 april 2021

De politie en brandweer van Doetinchem zijn woensdagavond uitgerukt voor een brand in een bouwkeet op een afgesloten terrein op de hoek van de Nieuweweg en het van Zadelhoffplein in deze plaats.

De brand kon vermoedelijk ontstaan door kortsluiting in een elektrisch apparaat dat in de bouwkeet stond. De toegesnelde brandweer moest eerst een hekwerk forceren om het afgesloten terrein op te kunnen, ook werd de deur van de bouwkeet geforceerd. De brand was hierna snel onder controle. We ontstond er nog even flinke rookontwikkeling toen de deur open werd gemaakt.

Het geheel trok veel bekijks uit de buurt. Een getuige heeft de hulpdiensten ingeseind, hij heeft ook een verklaring afgelegd. Ook de politie kwam ter plaatse om nader onderzoek te verrichten. Brandstichting wordt uitgesloten.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?