Selecteer een pagina

Doetinchem, 27 april 2021

In de nacht van maandag op dinsdag zijn er aan het stadhuis van Doetinchem vernielingen aangericht. Ook werd een ‘amsterdammertje’ uit de grond gerukt en een abri vernield. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor.

Bij een zijvleugel van het stadhuis werden vier ramen ingegooid en vlakbij moest een abri het ook ontgelden. Tevens lag er op het plein een ‘amsterdammertje’ die uit de grond gerukt was. De marktmeester meldt dat de vernielingen rond 01:00 moeten zijn gebeurt gezien er een en ander op camerabeeld staat. Hierop is tevens een ‘verdacht persoon’ te zien die nog vijf minuten op een bankje zat alvorens te vertrekken.

De politie heeft de zaak ondertussen in onderzoek. Een aanhouding is nog niet verricht echter.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?