Selecteer een pagina

Woold/Winterswijk, 27 april 2021

Een ambulancemedewerker is donderdagmiddag opzettelijk aangereden en raakte hierbij gewond in Woold, een buurtschap in de omgeving van Winterswijk. De bestuurder van de auto die de medewerker aanreed is later getraceerd.

Medewerkers van de ambulance waren uitgerukt voor een ongeval en verleende hier eerste hulp, aldus de politie. Echter werd een van de twee opzettelijk aangereden en werd zo ineens zelf slachtoffer. Over de aard van de verwondingen is niets bekend en evenmin of hij zijn taak verder af heeft kunnen maken.

De bestuurder is niet veel later door de politie getraceerd. Hij is zijn rijbewijs kwijt en heeft een proces verbaal gekregen.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?