Selecteer een pagina

Zelhem, 28 april 2021

De hulpdiensten zijn dinsdagavond even voor middernacht uitgerukt voor een eenzijdig ongeval aan de Meeneweg in het buitengebied van Zelhem. Een bestuurder was hier met zijn auto tegen een boom geknald.

De bestuurder, die onder invloed verkeerde, reed over de Meeneweg in de richting van Zelhem toen het mis ging. Hij knalde aan de linkerzijde van de weg frontaal tegen een boom en stuiterde terug de weg over, hij kwam hierbij met de neus in de richting te staan waar hij in eerste instantie vandaan kwam. Omwonenden die de klap hoorde belden direct 112 en hebben zich naar de onheilsplek gespoed. Ook de hulpdiensten waren snel ter plaatse.

Door de klap was de bestuurder uit zijn auto geslingerd. Hij is met onder andere een fikse hoofdwond met spoed naar het ziekenhuis te Doetinchem vervoerd. Zijn zwaarbeschadigde voertuig is afgesleept en moet als total loss worden beschouwd. Gezien de bestuurder onder invloed verkeerde zal bij hem een bloedproef af worden genomen om te zien hoeveel hij heeft gedronken.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?