Selecteer een pagina

Hummelo, 26 april 2021

De politie en brandweer zijn maandagmiddag omstreeks 15:40 uitgerukt voor een autobrand op de Zelhemseweg (N330) te Hummelo. De bestuurster zette haar voertuig aan de kant nabij het Wapen van Heeckeren.

De bestuurster was van Steenderen onderweg naar haar zoon te Doetinchem toen ze een brandlucht in de auto rook. Ze zette hierbij de auto langs de kant van de weg, stapte uit en vanaf dat moment sloegen de vlammen al uit de motorkap. Gelukkig kon ze nog enkele planten uit haar auto redden terwijl de eigenaar van het nabijgelegen restaurant met een poederblusser de eerste vlammen uitmaakten.

De brandweer van Zelhem was zeer spoedig ter plaatse en had het vuur snel onder controle. Helaas kon men niet voorkomen dat de auto zwaar beschadigd raakte en als verloren moet worden beschouwd. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept. Over de oorzaak is niets bekend, mogelijk is er kortsluiting ontstaan nabij het spruitstuk in de auto.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?