Selecteer een pagina

Doetinchem, 25 april 2021

De brandweer van Doetinchem is zondagavond uitgerukt voor een brand in een boomstam aan de Energieweg in deze plaats.

Een jongedame ontdekte de brand toen ze haar hond uitliet, die woedde in een grote boomstam langs het fietspad onder de brug door. Ze appte haar vader. Deze kwam even poolshoogte nemen en zag dat de stam behoorlijk smeulde, hij belde hierop de brandweer.

De brandweer was vrij snel ter plaatse en had het vuur snel onder controle. Ze hebben de boomstam nat gespoten om te voorkomen dat het vuur nog een keer zou oplaaien. Over het ontstaan van de brand is niets bekend geworden. Volgens een brandweerman kan het broei zijn geweest of een sigarettenpeuk die weggegooid is.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?